Dok je Nikola Grmoja davao za televiziju, pokraj njih je prošao premijer u pratnji nekoliko ministara

PišeKatarina Škaro


              Skandalozno. Plenković u Saboru dobacivao RTL-ovoj novinarki koga ne smije intervjuirati: ‘Ana, zašto zoveš ovoga!?’

FOTO: Screenshot RTL Danas PišeKatarina Škaro prije 2 minute

Novinarka RTL-a Ana Mlinarić večeras je, tijekom javljanja za središnju informativnu emisiju, u Saboru razgovarala sa zastupnikom Mosta Nikolom Grmojom i HDZ-ovcem Damirom Habijanom. Tema je bilo današnje izvješće premijera Andreja Plenkovića o radu Vlade, za vrijeme kojeg je oporba bez prestanka lupala po saborskim klupama.

Dok je Grmoja davao izjavu novinarki RTL-a, pokraj njih je prošao premijer Andrej Plenković u pratnji nekoliko ministara i dobacio: “Ana, šta zovete ovoga lončara?”

“Nitko nema toliko medijskog prostora kao premijer. Vidjeli ste sada ovo, premijer kaže ‘zašto zovete tog luđaka’. Pazite, on određuje medijima koga biste vi zvali. On bi određivao tko smije i tko ne smije govoriti. Valjda bismo samo trebali slušati njega” , komentirao je Grmoja. No, novinarka ga je ispravila da je Plenković rekao “lončara”.

Plenković oporbu nazvao primitivnom

Podsjetimo, premijer je nakon današnjeg kaosa u Saboru oporbu nazvao primitivnom.

“Po prvi put smo imali jednu neobičnu manifestaciju opstrukcije, destrukcije i primitivizma kojeg je manifestirala opozicija, njih 20-ak koji su sat vremena lupali palicama po klupama. Nadam se da inventar Sabora nije pretrpio štetu ali to će tajništvo Sabora provjeriti“, kazao je.

Dodao je da se potvrdila njegova teza o dvije Hrvatske, one koja brine o državi i one druge raznih zastupnika koji su se topili u jedno i koje vode “mržnja, destrukcija i isključivost.“

Članak se nastavlja ispod oglasa

Source link: www.telegram.hr