Čedomir Jovanović podržao francusko-nemački plan, ali na sajtu LDP stoji nešto drugo

Foto: FoNet/Aleksandar Barda

Čedomir Jovanović se posle dužeg vremena oglasio u javnosti u svojstvu predsednika Liberalno demokratske partije, poslavši saopštenje medijima u kome poziva na prihvatanje francusko-nemačkog plana za Kosovo, međutim na sajtu LDP piše nešto drugo.

Na svim nalozima LDP na društvenim mrežama, naznačen je sajt ldp.rs koji je nekad bio sajt stranke, dok se sada, na tom veb mestu nalaze reklame za kozmetičko-medicinske preparate.

Sajt se zove LDP Fitnes, i tu se sem slike proizvoda, navodi i gde i kako naručiti, kao i recenzije zadovoljnih potrošača.

Jovanović je posle niza nasilnih incidenata u kojima je učestvovao,  kao i zdravstvenih problema, prema pisanju medija, počeo da se bavi poslovima isceljivanja i reklamiranja preparata koji su mu pomogli.

Čedomir Jovanović podržao francusko-nemački plan, ali na sajtu LDP stoji nešto drugo

Printskrin ldp.rs

U opširnom saopštenju – Jovanovićevoj pisanoj izjavi u svojstvu predsednika LDP, između ostalog piše i da je Srbija izgubila previše vremena.

„Vreme koje smo potrošili na odbijanja dosadašnjih predloga učinilo je ovo društvo najnesrećnijim u Evropi, pa smo tako danas udavljeni u nacionalizmu koji je razorio i nas i sve oko nas. Svako buduće rešenje će biti nepovoljnije po Srbiju, a posebno u periodu kada će Evropa biti zaokupljena svojim problemima, bez mnogo želje da se bavi Balkanom i našom nesrećom“, ocenio je Jovanović.

Čedomir Jovanović podržao francusko-nemački plan, ali na sajtu LDP stoji nešto drugo

 

Jovanović: Mog sina nisu primili na Harvard jer nismo uveli sankcije Rusiji

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Source link: www.danas.rs