Savo Manojlović: Brine me sutrašnji dan na Severu Kosova i Metohije

Medija centar

Direktor kampanja pokreta „Kreni-Promeni“ Savo Manojlović poručio je večeras da ga brine sutrašnji dan na Severu Kosova i Metohije, saopštio je taj pokret.

„Balkanski političari su nesposobni da grade normalna društva. Međusobno sarađuju, a narode guraju u sukob.Kurti je najekstremniji balkanski političar. Vučić će incidentima braniti zgrade opština koje je predao Kurtiju u petak tako što je narod na silu vodio na svoj miting, ali i ovim skretati fokus sa protesta. Međunarodne snage koje imaju mandat da štite bezbednost su najodgovornije za ovo stanje“ poručio je Manojlović.

On je naglasio da mu je žao što zbog svog posla neću moći u sutrašnjem danu da bude uz narod na Severu KiM.

Podsećamo, više desetina pripadnika specijalne policije Kosova stiglo je u petak džipovima do zgrada lokalnih samouprava u Kosovskoj Mitrovici, Leposaviću, Zubinom Potoku i Zvečanu.

Kosovska policija intervenisala je bacajući suzavac i šok bombe građane na severu Kosova u Leposaviću i Zvečanu, koji su se okupili kako ne bi dozvolili da novi gradonačelnici opština, izabrani na izborima koje su bojkotovali Srbi, uđu u zgrade lokalne uprave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Source link: www.danas.rs