«Uspjeh antimafija koalicije Demokrata i URA-e na predstojećim izborima jeste garancija da će mafija biti konačno pobijeđena, korupcija istrijebljena, a to će omogućiti generisanje novih prihoda, povoljnog ekonomskog ambijenta i progresa koji je jedina realna i održiva garancija stvaranja novih radnih mjesta i daljeg unaprijeđenja ekonomsko-socijalnog položaja građana»

Demokrate: Utvrđeni kandidati, Bečić će predvoditi izbornu listu sa GP URA

Sa sjednice Glavnog odbora Demokrata, Foto: Demokratska Crna Gora

Demokratska Crna Gora saopštila je danas da je na sjednici Glavnog odbora utvrdila listu kandidata na koalicionoj izbornoj listi koju pored te partije čini i Građanski pokret URA.

Demokratska Crna Gora i Građanski pokret URA zajedno će izaći na vanredne parlamentarne izbore 11. juna.

U saopštenju Demokrata se navodi da će koalicionu izbornu listu predvoditi lider te partije Aleksa Bečić.

«Demokratska Crna Gora održala je danas 11. sjednicu Glavnog odbora. Na sjednici je jednoglasno utvrđena lista kandidata Demokrata na koalicionoj izbornoj listi snažne antimafija koalicije koju čine Demokrate i GP URA. Koalicionu izbornu listu predvodiće predsjednik Demokrata i predsjednik Skupštine Crne Gore u periodu 2020-2022. godine Aleksa Bečić. Listu kandidata Demokrata koju je jednoglasno utvrdio Glavni odbor čine moralni i kredibilni pojedinci koji su u dosadašnjoj karijeri pokazali moralnost, principijelnost, stabilnost, čistinu, prepoznati borci protiv mafije, borci za državu socijalne pravde i jako građansko društvo, ali i jedan broj novih lica koji će svojom energijom, stručnošću i entuzijazmom dodatno doprinijeti promociji i ostvarenju vrijednosti građanske i evropske Crne Gore», ističe se u saopštenju Demokrata.

Source link: www.vijesti.me