Nikada nam nije bilo potrebnije poštenje, pamet i sloga, a ako se ne opametimo — trokraki hibridni kriminogeni režim će se i formalno vratiti zaogrnut zastavom EU. Volio bih kada bismo došli i do većine od 54 za ustavne promjene i izmjene izbornih zakona, nadam se da će Demokrate uvažiti širi kontekst

Dići ćemo ruku za bolje pravosuđe

”Ovakvi kakvi smo, dovodimo u pitanje ne samo napredak, već i opstanak Crne Gore”: Radulović, Foto: BORIS PEJOVIC

Poslanički klubovi Demokratskog fronta (DF) i Pokreta za promjene (PzP) podržaće u Skupštini optimalna, reformska i programska rješenja u korist Crne Gore, a biće i dio većine od 41 i 49 kada je riječ o kvalitetnim personalnim rješenjima u pravosuđu, najavio je poslanik Branko Radulović (PzP).

”Nadam se da će Demokrate uvažiti širi kontekst i biti aktivni dio takvog pristupa”, rekao je on u intervjuu “Vijestima”.

Radulović je šef Poslaničkog kluba PzP-a, koji djeluje u okviru DF-a. Međutim, u Skupštini DF i PzP imaju posebne poslaničke klubove.

On smatra da novi koncept manjinske vlade, kao tranzicioni period, sa aktivnim učešćem opozicije, može biti pozitivan, ali upozorava na “netransformisani DPS” i da, ako se nastavi kao do sada, “trokraki hibridni kriminogeni režim će se i formalno vratiti poslije sljedećih izbora zaogrnut zastavom EU, sa ili bez Dritana Abazovića ili Vladimira Jokovića”.

Source link: www.vijesti.me