Podijeli :

OGLAS

Oglasila se prva supruga Denisa Buntića: “Ovo je moja prva i posljednja izjava” Vijesti Autor: N1 BiH, Slobodna Dalmacija 26. sep 202311:31 0 komentara Podijeli :

Oglasila se prva supruga Denisa Buntića: “Ovo je moja prva i posljednja izjava”

Denis Buntić (CHRISTOPHE SIMON / AFP / Profimedia)

Slučaj bivšeg hrvatskog rukometnog reprezentativca Denisa Buntića koji se tereti da je pretukao suprugu Klaru i dalje potresa javnost. Svoju stranu sada je otkrila i njegova prva supruga Ana Primorac.

“Ovo je moja prva i posljednja izjava koju dajem za medije isključivo zbog želje da prestane linč na osobe koje ne zaslužuju biti dio ove priče, nažalost aktualne u medijima. Radim ovo u svrhu zaštite naše maloljetne djece”, istaknula je Ana Primorac.

“Naša bračna zajednica okončana je u februaru 2018. godine. S Denisom Buntićem provela sam 17 godina, dobili smo kćer i sina koji su još maloljetni. Do kraja naše bračne zajednice kada smo se razišli sporazumno Denis Buntić nikad nije digao ruku na mene niti sam bila izložena nasilju svog bivšeg supruga”, kazala je Primorac za Slobodnu Dalmaciju.

Ponovila je kako je njihov brak prekinut na sporazuman način i dogovorom o brizi za djecu. Ističe i kako ne može komentirati privatni život bivšeg supruga nakon što su se razišli.

“Djeca viđaju oca kad požele i on njih isto. Nema nikakvih problema u njihovu odnosu”, zaključila je Ana.

Source link: ba.n1info.com