Njezino ime je Kristi Noem


              Ovo bi mogla biti nova potpredsjednica SAD-a: fanatično je odana Trumpu, njezina dvogodišnja unuka ima sačmaricu

FOTO: Društvene mreže / Kristi Noem

Donald Trump je rekao da bi guvernerku Južne Dakote Kristi Noem mogao postaviti za svoju potpredsjednicu ako postane republikanski predsjednički kandidat sljedeće godine. Dodao je kako mu se svidjela ideja da pored sebe na listiću ima ženu i posebno pohvalio Noem.

Kristi Noem je republikanska zvijezda u usponu u dobi od 51 godine. Prema Trumpovim riječima, ona je”ratnica za američke vrijednosti”. Na naslovnice medija stigla je nakon govora na Nacionalnoj konvenciji o oružju ranije ove godine.

Dvogodišnja unuka ima više komada oružja

Članak se nastavlja ispod oglasa

Tom je prigodom otkrila da njezina dvogodišnja unuka ima više komada oružja. “Uvjeravam vas, ona već ima sačmaricu i ima pušku, a ima i malog ponija po imenu Sparkles. Dakle, djevojčica je opremljena”, rekla je.

Njezin stav protiv lockdowna tijekom pandemije privukao je pažnju stranačkog vodstva, a dodatne bodove dobila je odanošću Trumpu. Noem je 2020. godine tadašnjem predsjedniku predala repliku planine Rushmore s njegovim likom na spomeniku.

Majka je troje djece, vješta u njegovanju imidža konzervativke, za razliku od mnogih drugih istaknutih republikanaca. Društvene mreže koristi za objave fotografija i videa na kojima puca, gađa, jaše konja i provodi vrijeme sa svojom djecom.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Nikad nije skrivala ambicije

Članak se nastavlja ispod oglasa

Nikad nije skrivala ambicije i u razgovoru za lokalni medij izjavila je da bi odmah pristala biti Trumpova kandidatkinja za potpredsjednicu. Republikanci vjeruju kako bi 2028. godine mogla postaviti i više ciljeve u svojoj političkoj karijeri, piše The Telegraph.

Republikanski favorit Donald Trump u razgovoru za NBC je, upitan je li sklon birati ženu za potpredsjednicu, kazao: “Sviđa mi se koncept, ali izabrat ćemo najbolju osobu”. U razgovoru je Noem nazvao “velikom guvernerkom”.

“Dala mi je potpunu podršku, zapravo prekrasnu podršku”, rekao je Trump. “Svakako bi ona bila jedna od osoba koje bih razmotrio”, dodao je.

Jedina prepreka – glasine o aferi

Jedina potencijalna prepreka napretku Noem u društvu konzervativaca su glasine u njezinoj bliskoj vezi s 49-godišnjim Coreyjem Lewandowskim, bivšim voditeljem prošle Trumpove kampanje. Mail Online izvijestio je da je udana guvernerka bila u višegodišnjoj aferi s Lewandowskim koji je također oženjen.

Glasnogovornik Noem je odbacio ideje o aferi opravdavši medijske napise kao “predvidljive napade”. “Kao što je guvernerka Noem rekla tijekom jednog govora: ‘Da, bit ću napadnuta jer sam govorila istinu. Da, očekujem da će Joe Biden, kandidati, njihovi politički operativci i mediji proširiti ružne dezinformacije pune mržnje u pokušaju da unište mene i moju obitelj zbog mojih mišljenja’”, naveo je glasnogovornik.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Source link: www.telegram.hr