"Čestitamo na novoj funkciji, ali prije svega pošto sam vas vidio danas ovdje sa suprugom i dječicom, želim i ličnu i porodičnu sreću i neka gospod blagoslovi vaš dom zdravljem i napretkom i svim dobrima", rekao je mitropolit Joanikije obraćajući se Milatoviću

Milatović prisustvovao liturgiji u Podgorici, Joanikije: Želimo da dužnost obavljate uspješno

Foto: TV Vijesti

U hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici jutros je održana vaskršnja liturgija, koju je služio mitropolit crnogorsko primorski Joanikije.

Liturgiji su, između ostalih, prisustvovali i novoizabrani predsjednik Crne Gore Jakov Milatović i predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović.

Joanikije je tokom liturgije pozdravio Milatovića.

«Hvala vam što ste danas došli da na ovaj sveti praznik podijelite radost sa svojim narodom. Čestitamo na novoj funkciji, ali prije svega pošto sam vas vidio danas ovdje sa suprugom i dječicom, želim i ličnu i porodičnu sreću i neka gospod blagoslovi vaš dom zdravljem i napretkom i svim dobrima. A isto tako vam želimo da ovu dužnost koju ste primili, visoku i odgovornu obavljate uspješno, kao što ste i sve dosadašnje dužnosti kojih ste se prihvatali obavljeli veoma uspješno i pošteno. Na radost svih građana Crne Gore, cijelog naroda kome najviše treba pravde, sloge, mira i rada», rekao je između ostalog Joanikije obraćajući se Milatoviću.

Source link: www.vijesti.me