Još jedna osoba je u bolnici, suvozačica koja je ispala iz automobila

Politika & Kriminal
              Teške nesreće u Istri i Zagrebu; poginula dva motorista i vozač automobila

FOTO: Zeljko Hladika/PIXSELL

Dvije teške prometne nesreće u kojima su smrtno stradale dvije osobe, a jedna je ozlijeđena, dogodile su se u ponedjeljak navečer na istarskim prometnicama, dok je jedna osoba poginula u Zagrebu.

U prvoj nesreći koja se dogodila oko 18.40 sati na cesti Radeki Polje – Muntić smrtno je stradao 58-godišnji motociklist. Prema informacijama policije, nesreća se dogodila kada je motociklist, državljanin Bosne i Hercegovine s prebivalištem u Puli, upravljajući motociklom “aprilia” pulskih registracija, iz zasad neutvrđenih razloga pao i udario u stablo.

Unatoč tome što mu je žurno pružena hitna medicinska pomoć, muškarac je od zadobivenih ozljeda umro na mjestu nesreće.

Vozač umro, suvozačica u bolnici

Druga teška nesreća dogodila se oko 20 sati na cesti Podberam – Kičer nedaleko Pazina te je u njoj smrtno stradao 34-godišnjak s Poreštine. Prema zasad dostupnim informacijama, on je stradao kao vozač osobnog automobila u kojem je kao suvozačica bila mlađa ženska osoba koja je prilikom izlijetanja automobila s ceste ispala iz vozila.

Vozač je umro oko 20.30 sati nakon neuspješne reanimacije, dok je suvozačica sa zasad nepoznatim ozljedama prevezena u pulsku opću bolnicu.

Cesta je djelomično zatvorena za promet, odnosno promet teče jednim trakom, dok se okolnosti nesreće još utvrđuju. Očevid će s policijom obaviti dežurni županijski državni odvjetnik.

Nesreća na Aleji Bologne

U prometnoj nesreći na zagrebačkoj Aleji Bologne u kojoj su sudjelovali automobil i motocikl smrtno je stradao vozač motocikla.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Nesreća se dogodila danas oko 18 sati, a promet je u smjeru istoka prekinut zbog očevida.

 

Članak se nastavlja ispod oglasa

Source link: www.telegram.hr