Neugodnu scenu prekinula je novinarka, koja se sama sagnula i podignula papir

Politika & Kriminal
              Ovo je pomalo neugodno gledati. Berošu na presici ispadali papiri, zvao tajnika da mu ih pokupi s poda

FOTO: Milan Sabic/PIXSELL

Ministar zdravstva Vili Beroš danas je bio u Splitu povodom Dana KBC-a Split, a ondje je i odgovarao na pitanja novinarima. Za trajanja polusatne konferencije dotaknuo se pitanja lijekova, broja zaposlenih liječnika, reforme zdravstva i drugih podataka, a za to se koristio i brojnim papirima koje mu je dodavao njegov tajnik.

No, u jednom trenutku ministru je ispao jedan od papira, nakon čega je uslijedila jedna pomalo neugodna scena. “Pardon. Mario, molim te”, pozvao je Beroš svog tajnika da mu podigne papir, a onda nastavio energično odgovarati na pitanje novinarke vezano uz liječenje jednim lijekom.

Neugodnjak prekinula novinarka

Dok je on odgovarao na pitanje prošlo je nekakvih 45 sekundi, no kako nitko još nije podignuo papir, Beroš je ponovno pozvao u pomoć. “Mario, možeš mi dignuti?”, upitao je i maknuo se sa strane kako bi tajnik došao po papir.

Ni u jednom trenutku se Beroš nije sam sagnuo, a scenu je prekinula novinarka koja se brzo sagnula i predala ministru papir. “Evo, ja ću pokupiti papire”, rekla je na smijeh okupljenih, a ministar joj se sa smiješkom i vidnom nelagodom zahvalio prije nego je nastavio s konferencijom. Video je Dalmatinski portal objavio na svom Facebook kanalu, a neugodna scena može se pogledati od dvadesete minute.

Beroš u Splitu

Posted by Dalmatinski portal on Wednesday, February 15, 2023

Source link: www.telegram.hr