«Pravio se jedan poltičko-medijski performans, gdje je predsjednik Vlade pokušavao u javnosti da stvori utisak, optužujući mene da sam politički pokrovitelj šverca cigara», rekao je Konjević

Konjević: Milošević je jedan od organizatora šverca, to je radio s jednom OKG, uz znanje Abazovića

Sa sjednice, Foto: Luka Zeković

Sjednica Odbora za bezbjednost i odbranu na kojoj bi trebalo da se nastave saslušanja čelnika Vlade, policije, Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) i tužilaštva povodom, kako je saopšteno, aktuelnih dešavanja u bezbjednosnom sektoru, sa osvrtom na eventualni šverc cigareta, i oblasti međunarodne dlomatije, počela je oko devet časova.

Sjednici su prisustvovali premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović, potpredsjednik Vlade i ministar odbrane Raško Konjević, ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić, ministar vanjskih poslova Ranko Krivokapić, doskorašnji v. d. direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) Savo Kentera, glavni specijalni tužilac Vladimir Novović, v. d. vrhovne državne tužiteljke Maja Jovanović i tužilac u Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) Jovan Vukotić.

Oko 11.30 je data pauza, a nastavak će biti naknadno određen.

Konjević je na današnjoj sjednici rekao da ne bi bio spreman da na otvorenoj sjednici iznese jedan sprektar podataka koji bi iznio na zatvorenoj, jer ne želi da prekrši zakon.

Source link: www.vijesti.me