OGLAS

Bećirović: Bakire ti si ulizica, obradovan sam tvojom kandidaturom Vijesti Autor:N1 BiH27. avg 202221:38

Bećirović: Bakire ti si ulizica, obradovan sam tvojom kandidaturom

Izvor: F.Z./N1

Nakon što je Bakir Izetbegović, kandidat SDA za člana Predsjedništva kazao da bi se više bojao da mu je protukandidat Fahrudin Radončić, lider SBB a ne Denis Bećirović ispred pojedinih opozicionih stranaka oglasio se Bećirović.

Bećirović ističe kako predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić nije politički amater već iskusni političar koji sigurno nije zaboravio brutalne i neosnovane napade kojim je bio izložen od strane SDA.

„Trebao si do sada, Bakire, naučiti da građani Bosne i Hercegovine ne vole ulizice. A ti si ulizica, prvoklasna. Dobro znaš kakve si prljave političke kampanje vodio i sudske procese montirao protiv gospodina Radončića. Ako misliš da ćeš svojim snishodljivim izjavama unijeti neku vrstu nemira među opozicionim strankama grdno se varaš. Svi smo svjesni da je to dio seta tvojih očajničkih poteza. Svjesni smo da ste u panici jer, otvoreno ti poručujem, odgovarat ćete za svaku ukradenu marku i zloupotrebu položaja“, istakao je dr. Bećirović.

Izetbegović: Više bih se brinuo da mi je Radončić protivkandidat

On je dodao kako neće govoriti da bi bio više zabrinut da je neko drugi kandidat ispred SDA.

„Naprotiv, veoma sam obradovan tvojom kandidaturom. Također, moram ti reći da mi je niz istaknutih kadrova SDA u pojedinim lokalnim sredinama poručilo da su i oni obradovani tvojom kandidaturom jer u tvom političkom penzioniranju vide šansu i za demokratizaciju SDA“, zaključio je dr. Bećirović.

Source link: ba.n1info.com