Bićemo najprijatnije iznenađenje na izborima, a samim tim i politički subjekt bez koga neće biti moguće formirati vlast u Podgorici

Dajković formirao izborni štab i pozvao Podgoričane da se pridruže pobjedničkom timu

Foto: Slobodna Crna Gora

Ljudi, dosta je bilo političkih manipulacija i svađanja oko funkcija. Nagledali smo se svega: tuče oko fotelja, manjinskih i ekspertskih vlada, raznoraznih trikova, pa i prevara. Od toga građanima život nije bio bolji, naporotiv. Mislim da je vrijeme da se svi okrenemo glavnom izazovu – izborima u Podgorici. Zapamtite, Podgorica je ključ Milovog opstanka ili političke penzije (čitaj: krivične odgovornosti). Onaj ko preuzme kontrolu nad Glavnim gradom, on ima kontrolu nad sudbinom države.

Dajković formirao izborni štab i pozvao Podgoričane da se pridruže pobjedničkom timu

foto: Slobodna Crna Gora

Upravo zahvaljujući hiljadama radnih mjesta u podgoričkoj administraciji, uz mehanizme straha i ucjena radnim mjestima u lokalnim preduzećima, Đukanović je uvijek bio u takozvanoj institucionalnoj prednosti u odnosu na sve druge političke partije. Zbog toga, manimo se zamajavanja i bacimo se na ozbiljan rad, ili ako hoćete – borbu da oslobodimo Podgoricu.

Ja sam već počeo. Zajedno sa svojim timom sinoć sam formirao izborni štab sa četrdeset ozbiljnih ljudi koji će ujedno biti i predstavnici svojih mjesnih zajednica. Studenti, radnici, biznismeni, domaćice, magistri, doktorandi činiće moj najuži tim koji će voditi našu stranku u pobjedničkoj kampanji. Pored brojnih raznolikosti, sve nas veže jedna stvar – ljubav prema našem gradu.

Source link: www.vijesti.me