Reakcija Bojana Ivoševića na objave seksualnih poruka Luke Baričića

Ivošević o navodnoj seks-aferi: 'Ja nisam slao nikakve eksplicitne poruke ni slike'

FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL

Kako smo ranije izvijestili, Večernji list objavio je screenshotove dopisivanja bivšeg splitskog vijećnika iz stranke Centar s osobom za koju je mislio da je djevojka iz Srbije. Luka Baričić, uvjeren da se dopisuje s nekom Aleksandrom koju je upoznao na Tinderu, slao je seksualne poruke koje su onda uoči izbora završile u novinama.

“Ovo je najgnjusnija stvar koju sam ikada doživio u politici i jasno mi je odakle dolazi. Luka Baričić je osoba s invaliditetom, a “ljudi” koji su ovo izveli iskoristili su najranjiviju temu kako bi politički profitirali, a to je seksualnost invalida”, napisao je ubrzo Ivica Puljak.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Oglasio se i Baričić, također na Facebooku. “Zbog vlastite naivnosti žrtva sam gnjusne internet prevare koja je motivirana političkom situacijom u Splitu. O svim detaljima ovog slučaja javnost ću izvijestiti sutra na konferenciji za medije”, napisao je.

Odgovor Bojana Ivoševića

Uskoro se javio i Bojan Ivošević. “Izašao je tekst o mom kolegi koji je u privatnom razgovoru, s jednom kako je mislio curom, slao neke privatne slike i razmjenjivao određene poruke, pa čak i da bi je uvjerio da dođe, izmišljao razgovor sa mnom”, napisao je na Facebooku.

“Ispalo je da se radilo o prevari gdje su njega koristili za doći do mene, odnosno emocionalno ucjenjujući njega pokušali doći do mog eksplicitnog sadržaja preko priče o sestri koja se zanima za mene, a onda nakon dva dana postane maloljetna. Važno je napomenuti da suprotno tvrdnjama jednog medija ne postoje nikakve eksplicitne slike niti snimke koje sam ja poslao ili na kojima sam ja te je također pogrešno navedeno kako je dotična osoba prekinula komunikaciju već suprotno, ja sam prestao odgovarati”, piše dalje Ivošević.

‘Otpilat ćemo vam sve stupiće’

“Nakon čak sedam njegovih zamolbi da uopće komuniciram s dotičnima kako bi ga ta cura posjetila u Splitu ništa osim sprdanja na tu temu nisu dobili premda su jasno tražili i ciljali da se priča o seksu i šalju slike.

Cijelo kazneno djelo sigurno nema nikakve veze s jednim parkingom o kojem je također isti novinar imao “ekskluzivne” kasnije utvrđeno montirane (prekrajane) snimke. Niti je jedan zaposlenik gradske uprave koji nije u dobrim odnosima s nikakvim upraviteljem nikakvog parkinga već dva dana po kavama pričao o navedenom. Otpilat ćemo vam do zadnjeg stupića gdje ste pljačkali građane. Do zadnjeg”, stoji na kraju Ivoševićevog statusa.

Source link: www.telegram.hr