HDZ o Milanoviću: Nervoza raste, Kremljenko je u problemima. Neka se izjasni hoće li osloboditi udbaške ubojice

Zoran MilanovićDamjan Tadić/Cropix

HDZ je u petak na facebooku poručio predsjedniku RH Zoranu Milanoviću «neka se izjasni hoće li osloboditi udbaške ubojice, čije je procesuiranje nastojao spriječiti i 2013. sramoteći Hrvatsku».

«Svaki put kad je uhvaćen u laži, udbaški poslušnik Milanović druge optužuje za ono što vrijedi za njega samog. Neka se izjasni: hoće li osloboditi udbaške ubojice, čije je procesuiranje na svaki način nastojao spriječiti i 2013. sramoteći Hrvatsku», stoji u objavi.

Drže kako «nervoza raste».

«Kremljenko je u problemima. Čak optužuje Ukrajince da sami sebe ubijaju. Kao i nakon afere Janaf ili slučaja Vruja, tako i sada — kada se razotkriva da ima itekako veze s inicijativom za pomilovanjem udbaških ubojica — Milanović gubi živce», ističu iz HDZ-a osvrćući se, među ostalim, na Milanovićevu izjavu o ratu u Ukrajini.

Naime, Milanović je jučer, referirajući se na rusku invaziju na Ukrajinu, među ostalim ustvrdio «Netko će morati sutra položiti račune, tko je odgovoran za ovoliko smrti u Ukrajini. Jesu li krivi Ukrajinci ili oni koji su ih huškali na to».

Milanović: Sin majora KOS-a govori da je Gotovina udbaš! E nećeš, matere ti! Premijer je lažov, a ovo su najodvratniji i najopasniji ljudi u ovoj zemlji…

 

Source link: slobodnadalmacija.hr