Podijeli : 0

OGLAS

O humanosti, psihologiji i dobroj zabavi u posljednjem “Novom danu” u 2022. Vijesti Autor:N1 BiH30. dec 202213:52 Podijeli :

O humanosti, psihologiji i dobroj zabavi u posljednjem “Novom danu” u 2022.

Izvor: N1

Evo šta vas očekuje u posljednjem ovogodišnjem izdanju emisije «Novi dan» na N1:

Građanke i građani BiH su humani ljudi koji su spremni pomoći, uvijek i na svakom mjestu i svakome. Pomoć za liječenje građanke i građani BiH znaju skupiti i za jedan dan. Poznate osobe iz BiH, često, jako često, anonimno grade kuće, doniraju velike svote novca, grade igrališta, stipendiraju. Mi smo itekako humana nacija koja u nedostatku brige sistema brine sama o sebi. Pomoć objedinjuje organizacija Pomozi.ba. O humanosti govorimo na kraju godine, Elvir Karalić naš je gost.

Želite da u Novu 2023. godinu uđete iz jednog drugog mindseta – vaše najveće moći, vaše intuicije? Kalendar koji će vas uvesti u aktiviranje intuicije i odvesti na mjesto kreativnosti. Naučiće vas da držite fokus na onom što znate da je vaše, ali se možda niste usudili da povjerujete u svoju istinu. Naša gošća Sabina Piknjač – Certificirani konsultant Energetske psihologije i astrologije i certificirani intiutive and Succes Coach.

Zadužen za dobru muziku, zadužen za dobru atmosferu, u izvedbi narodne, zabavne, tradicionalne muzike jednako dobar, ne postoji muzička želju koju ne može ispuniti, ne postoji zabava koju ne može dovesti do usijanja. Za najluđu noć nas u Novom danu priprema Mirza Pandur.

Bh. profesionalni bokser Edin Puhalo (alias Iron Puki) nedavno je boravio u Sjedinjenim Američkim Državama na bokserskoj konvenciji u najstarijoj i elitnoj bokserskoj diviziji WBA, gdje se susreo i sa Evanderom Holyfieldom. O najuspješnijoj godini u karijeri, te da li će biti jedan od 15 najboljih boksera na svijetu, Iron Puki govori za Novi dan.

Source link: ba.n1info.com