Podijeli :

OGLAS

Bunoza, Govedarica, Vujović i Husanović gosti Dana uživo Vijesti Autor: N1 BiH 23. okt 202313:43 0 komentara Podijeli :

Bunoza, Govedarica, Vujović i Husanović gosti Dana uživo

N1

U “Danu uživo”, prvom ove sedmice, donosimo najnovije informacije o akciji „Racija“ koja se odvija u migrantskom kampu u Blažuju nadomak Sarajeva, pratimo dešavanja na Bliskom istoku. Iz Tel Aviva uživo izvještava naš reporter Branislav Šovljanski…

Nacrt zakona o sudovima, formiranje Apelacionog suda BiH, sporenja oko stranih sudija u Ustavnom sudu BiH, saradnja sa Međunarodnim rezidualnim mehanizmom, evropski put naše zemlje – teme su o kojima danas razgovaramo sa ministrom pravde u Savjetu ministara BiH Davorom Bunozom.

Posebnu sjednicu NSRS, Dodikove kletve, najavu donošenja Zakona o sudovima BiH, sudski proces koji je pokrenut protiv predsjednika RS, stanje u opoziciji – komentariše šef Kluba SDS-a u NSRS Vukota Govedarica.

Hoće li nova Vlada Crne Gore biti izabrana do 26. oktobra, kako će funkcionisati s obzirom na stranke koje je sačinjavaju, da li će to značiti udaljavanje od EU i novo približavanje Srbiji – analizira direktor Centra za monitoring, profesor na Fakultetu političkih nauka u Podgorici, Zlatko Vujović.

Bosanskohercegovački bodybuilder Mirnes Husanović na takmičenju Balkan Grand Prix Pro u Sofijio svojio je sjajno peto mjesto. O ovom uspjehu, izazovima kroz koje je prošao da bi ga postigao, narednim izazovima – Mirnes govori u sportskim minutama „Dana uživo“.

Sa vama u “Danu uživo” – Dalibor Mrdić.

Source link: ba.n1info.com