Glavašu je na zagrebačkom Županijskom sudu nastavljeno suđenje za ratni zločin nad civilima srpske nacionalnosti

PišeKatarina Škaro


              Glavaš, nakon što ga je Šeks prijavio za prijetnje smrću: 'Čovjek koji je montirao ovaj proces sada će biti brzo razgolićen'

FOTO: Josip Regovic/PIXSELL PišeKatarina Škaro prije 2 sata 27 preporuka

Prošlog tjedna Jutarnji list je objavio da Vladimir Šeks prijavio policiji da mu Branimir Glavaš prijeti smrću. Prema tvrdnjama iz prijave, Glavaš i dalje smatra kako je Šeks nalogodavac kaznenog postupka koji se protiv njega vodi već dva desetljeća zbog ratnih zločina nad osječkim civilima srpske nacionalnosti iz 1991. godine.

Osječki odvjetnik iz Glavaševa kruga je, prema objavljenim tvrdnjama, prenio njegovu poruku Šeksu. Izvori očito bliski Šeksu tvrde da je Glavaš poručio kako će ubiti njega, ali i “izvršitelje” u sklopu spomenutog kaznenog postupka.

Sve je danas za Dnevnik Nove TV komentirao Glavaš, kojem je danas na zagrebačkom Županijskom sudu nastavljeno suđenje za ratni zločin nad civilima srpske nacionalnosti. “Ja uopće ne znam je li prijava poslana, ako je poslana valjda će se javiti nadležni. Apsolutno je povezano s ovim slučajem jer gospodin Šeks je stjeran u ćošak. Čovjek koji je montirao ovaj proces sada će biti brzo razgolićen”, rekao je.

Reagirao i na Facebooku

Na pitanje novinarke na koji će način Šeks biti razgolićen, odgovorio je: “Pa lijepo, sudskom presudom i obrazloženjem sudske presude.”

Inače, Glavaš je ranije na Facebooku reagirao na napise Jutarnjeg lista o prijetnjama. Objavio je logo te dnevne novine, uz tekst: “Trla baba lan, da joj prođe dan”.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Source link: www.telegram.hr