Podijeli :

OGLAS

Izazvao burne reakcije: Nešić podijelio lažnu sliku Vijećnice s bojama zastave Kosova i zaprijetio gradonačelnici Sarajeva Vijesti Autor: N1 BiH 27. sep 202322:43 0 komentara Podijeli :

Izazvao burne reakcije: Nešić podijelio lažnu sliku Vijećnice s bojama zastave Kosova i zaprijetio gradonačelnici Sarajeva

N1

Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Nenad Nešić izazvao je burne reakcije nakon što je na mreži X podijelio fotošopiranu fotografiju Vijećnice s projekcijom zastave Kosova.

“A stalno kukaju da RS ne poštuje stavove institucija BiH! Ne znam kada je BiH priznala tzv. nezavisno Kosovo? Ko sada ne poštuje institucije BiH? Kada rušiš i prekrajaš komšijske međe, gradonačelnice, znaj da će biti srušena i tvoja”, napisao je Nešić u objavi.

Iako su mu mnogi u odgovoru skrenuli pažnju da je riječ o fotomontaži, objavu nije uklonio. Izazvao je brojne reakcije, ali je dobio i veliki broj uvreda od korisnika. Među porukama je i komentar da osoba koja se nalazi na njegovoj funkciji treba znati razliku i ne izazivati uznemirenje javnosti.

Source link: ba.n1info.com