Šapić opisao kakav odnos ima sa Vučićem

Foto: FoNet Instagram

Vučić i ja imamo jedan od najzdravijih odnosa na našoj politčkoj sceni, zdraviji od 99,9 odsto njih, izjavio je danas gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić i najavio da će, ukoliko bide doneta odluka o beogradskim izborima, podneti ostavku.

„Nikada sa ovih godinu i po dana nismo imali nijedan problem. Mi se nikada posvađali nismo. I mislim da imam njegovu punu podršku. Ja sam na ovo mesto došao da bih vodio Beograd da bih statirao i da bih se od nekoga sakrivao. Predsednik Vučić to zna“, rekao je Šapić u emisiji “Uranak” na K1.

Za ovih godinu i po dana nikad nije izvršio pritisak na mene, tražio od mene da nešto uradim. Da li je uvek bio presrećan zbog nekih mojih odluka – naravno da nije. Ali, kakve veze to ima, ja sam došao da preuzmem odgovornost, da uradim najbolje stvari za Grad Beograd. I mislim da smo za godinu i po dana opravdali poverenje Beograđana i predsednika Vučića, ističu se u saopštenju K1 Šapićeve ocene o njegovom odnosu sa predsednikom Srbije.

Šapić je rekao da mu mesto nije poklonjeno, da je dugo u poslu i mili da ga je zaslužio.

„Imam puno poverenje u Vučića, sve ono što radi na međunarodnom planu, a očekujem puno poverenje i od njega za sve što ja radim. Ukoliko zajednički donesemo odluku o prevremenim izborima, ja moram da dam ostavku. U zavisnosti od okolnosti do izbora na različitim nivoima će verovatno doći. Nije na meni da o tome pričam“, rekao je Šapić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Source link: www.danas.rs