Generalni sekretar Demokrata ocijenio da je jedina nada u ozbiljnoj reformi policijskog sistema i vraćanju povjerenja građana u institucije koje bi trebalo da ih štite: I dok je DPS tvrdio da se bori za državu, sve nedavne istrage otkrivaju da su njihovi najvjerniji funkcioneri bili u krevetu sa najtežim oblicima kriminala

Bogdanović za "Vijesti": Vrh države kao kurir bande

Dok je Bečić kao predsjednik Skupštine bio praćen, država ćutala: Bogdanović, Foto: Privatna arhiva

Poslanik i generalni sekretar Demokrata Boris Bogdanović kazao je da će, bez izuzetka, pozvati na odgovornost sve one koji su odgovorni za organizovani kriminal i korupciju.

”Ne smije bilo ko, a pogotovo ne najodgovorniji pojedinici u bezbjednosnom sektoru, tužilaštvu, sudstvu, pobjeći od pravde. Oni moraju odgovarati za sva svoja nedjela pred nezavisnim institucijama”, rekao je Bogdanović u intervjuu “Vijestima”.

Govoreći o hapšenjima dijela policijskog vrha, istakao je da je jedina nada u ozbiljnoj reformi policijskog sistema i vraćanju povjerenja građana u institucije koje bi trebalo da ih štite.

On je kazao da je ključ za stabilnost moderne Crne Gore da građanske snage imaju najveću podršku i da budu temelji i osovina svih reformskih procesa.

Source link: www.vijesti.me