Muškarac, kojem su u incidentu slomljena rebra i dobio je potres mozga, traži više od 300.000 dolara odštete

Politika & Kriminal
              Gwyneth Paltrow koju čovjek tuži zbog nesreće na skijanju: 'On se zabio u mene. Čula sam čudno stenjanje'

FOTO: Getty Images via AFP

Američka glumica i dobitnica Oscara Gwyneth Paltrow u petak je na sudu svjedočila da nije kriva za sudar na skijaškoj stazi u američkoj saveznoj državi Utah 2016., u kojem su muškarcu slomljena rebra i dobio je potres mozga, što proturječi svjedočanstvu jedinog očevica.

Pedesetogodišnja Paltrow je tijekom ispitivanja rekla da je skijala sa svoje dvoje djece i da je zapravo nju udario Terry Sanderson, 76-godišnji oftalmolog u mirovini koji je podigao tužbu kojom traži više od 300.000 dolara odštete zbog incidenta u Deer Valley Resortu u Utahu.

Sanderson je rekao da je zbog sudara pretrpio “trajnu traumatsku ozljedu mozga”, a prvotno je tražio 3,1 milijuna dolara.

‘Neko tijelo se priljubio uz moje’

“Skijala sam i dvije skije su došle između mojih, što mi je raširilo noge, a zatim se neko tijelo priljubilo uz moje i čula sam veoma čudan zvuk stenjanja”, kazala je Paltrow.

Paltrow je također podigla tužbu kojom traži simboličan jedan dolar odštete i da druga strana plati pravne troškove.

Demantira navode njegova prijatelja

Paltrow je u pitanje dovela prijašnje svjedočanstvo Craiga Ramona, Sandersonovog prijatelja, koji je rekao da je čuo vrisak prije no što je vidio da se Paltrow sudarila s umirovljenim oftalmologom.

Glumica je porekla optužbu, tvrdeći da je Ramon bio udaljen 12 metara i da nije bio u stanju razaznati tko je kriv, a porekla je i Sandersonove tvrdnje da je napustila mjesto nesreće, odbivši podijeliti osobne podatke s drugom stranom nakon nesreće.

Članak se nastavlja ispod oglasa

“Nisam izazvala nesreću te ne mogu biti kriva za nešto što mu se naknadno dogodilo”, rekla je Paltrow.

Source link: www.telegram.hr