S obzirom na to da je Spajić imao politički imidž čovjeka od akcije, Milatović ili neki drugi članovi Predsjedništva PES-a probaće da marketinški restartuju kampanju, a da epizodu s prvim kandidatom ostave iza sebe, smatra Zenović. PES sjutra na Glavnom odboru odlučuje o tome kako će nastupiti na predstojećim izborima

Milatović u trku za predsjednika države kreće sa Spajićevom hipotekom

GO PES-a sjutra o izborima: Spajić i Milatović, Foto: Luka Zekovic

Lider Pokreta Evropa sad (PES) Milojko Spajić poljuljao je povjerenje dijela građana svojim posljednjim potezima, pa je pozicija njegovog zamjenika Jakova Milatovića sad komplikovanija i on bi u trku za predsjednika države išao s hipotekom.

To je za “Vijesti” ocijenio profesor politikologije na humanističkim studijama na Univerzitetu “Donja Gorica” (UDG) Predrag Zenović, komentarišući mogućnost Milatovićeve kandidature za predsjednika, nakon što je Državna izborna komisija (DIK) u subotu veče odbila Spajićevu.

Kako su “Vijesti” juče objavile, Milatović ima najveće šanse da bude predložen za šefa države, a u PES-u navodno razmatraju mogućnost da to budu i potpredsjednica pokreta Olivera Injac i član Predsjedništva Filip Ivanović.

Source link: www.vijesti.me