Bajraktari najavio da će tokom ovog mjeseca početi realizacija projekta vodosnabdijevanja i odvođenja otpadnih voda, zbog kojeg je lokalna samouprava uzela kredit od 20 miliona eura

Bajraktari: Nema viška zaposlenih, za sezonu će trebati kadra

Foto: Opština Ulcinj

Predsjednik Opštine Ulcinj Omer Bajraktari kazao je da u lokalnoj upravi nema viška zaposlenih radnika, ali da će u susret pripremama za narednu ljetnju sezonu sigurno trebati novog kadra.

“Mi smo odmah po preuzimanju vlasti uradili reorganizaciju lokalne uprave i oformili neke nove sekretarijate, što je već dalo odlične rezultate. Trenutno nema viška zaposlenih, a ako imamo u vidu strukturu radnika i mnogo veći obim posla u susret pripremama za sezonu, onda će svakako biti potrebno još novih kadrova”, kazao je Bajraktari u razgovoru za “Vijesti”.

Ocijenio je da su odnosi u vladajućoj koaliciji koju čine URA, DP, Forca, SDP, SD i AA — više nego dobri.

“Mislim da su sve stranke, sve konstitutivne članice koalicije maksimalno uvažene, da su svi pojedinačno posvećeni razvoju Ulcinja i da stoga naše međusobno povjerenje dnevno jača. To me neizmjerno raduje, jer je to onaj duh saradnje, zajedništva i integracije za dobrobit naših građana koji je bio izuzetno potreban ovoj opštini”, kazao je Bajraktari.

Source link: www.vijesti.me