Milatović je fotografiju sa Borovinić Bojović objavio istog dana kada su "rat saopštenjima" vodili jedan od lidera Pokreta Evropa sad Milojko Spajić i Demokratska narodna partija (DNP), koja je jedan od konstituenata Demokratskog fronta (DF)

Milatović i Borovinić Bojović: Važno da imamo konstruktivan i prijateljski dijalog

Borovinić Bojović i Milatović, Foto: Facebook/Jakov Milatović

Kandidat za gradonačelnika Podgorice i jedan od lidera Pokreta Evropa sad Jakov Milatović razgovarao je danas sa nositeljkom liste «Za budućnost Podgorice» i kandidatkinjom za predsjednicu Skupštine Glavnog grada Jelenom Borovinić Bojović.

«Važno je da imamo konstruktivan i prijateljski dijalog, upravo kako i građani to očekuju od nas», napisao je Milatović na svom Fejsbuk profilu gdje je objavio fotografiju sa Borovinić Bojović.

Milatović je fotografiju sa Borovinić Bojović objavio istog dana kada su «rat saopštenjima» vodili jedan od lidera Pokreta Evropa sad Milojko Spajić i Demokratska narodna partija (DNP), koja je jedan od konstituenata Demokratskog fronta (DF).

Spajić je optužio DF i Demokratsku partiju socijalista (DPS) da su «prvi obrisi jedinstva» njihovih lidera bili «bezočni napadi na program Evropa sad».

Source link: www.vijesti.me