Ako je suditi prema reakcijama na društvenim mrežama, pokušaj mu baš i nije uspio

Politika & Kriminal
              Beroš si pokušao popraviti rejting pa napravio božićnu video čestitku. Na Twitteru ga ubijaju

FOTO: Zeljko Hladika/PIXSELL

Nepopularni ministar zdravstva Vili Beroš dao je napraviti božićnu video čestitku. Na plavoj pozadini ukrašenoj pahuljama pojavljuje se poruka: “Lista želja – novi posao, nove cipele, novi mobitel… Veća plaća, putovanja, puno darova… Ali… Zdravlje je prvo”.

U zadnjem kadru stoji sljedeće: “Dragi suradnici, dragi prijatelji! Blagdansko vrijeme prigoda je posvetiti se sebi i bližnjima i podsjetiti na važne stvari. Želim vama i vašim obiteljima sretan i blagoslovljen Božić te pregršt zdravlja, sreće i ljubavi u novoj godini. Vaš Vili Beroš”.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Ako je suditi prema unisonim komentarima na Twitteru, čestitka mu nije baš dobro primljena. “I ja sam stavio zdravlje, ali, eto, na kontrolni kod kardiologa samo pet mjeseci moram čekati”, napisao je jedan korisnik pod Beroševu objavu. “I ja sam prije mjesec dana stavila zdravlje na prvo mjesto i htjela dermatologu pa su rekli da mogu… Krajem 2023.”, još je jedan komentar.

‘Ovo je sramota’

“Stavio sam ja zdravlje na prvo mjesto, ali liste čekanja kažu NE MO ŽE”; “Kako vas nije sram. Teta će mi vjerojatno uskoro umrijeti jer ste vi i vaš sustav šest mjeseci tražili metastaze na zdjelici i kuku, iako je žena imala probleme i sve teže hodala. Čekala je dva mjeseca na PET CT i jedan mjesec na RTG kuka… Sramota..”;

“Moja lista želja je da sljedeći Božić ne dočekam s djetetom na pedijatriji OB Zadar, a Vas smatram najodgovornijim za to što je cijeli dan na odjelu jedna sestra i jedan doktor na grad od 70-ak tisuća ljudi plus ostatak županije. Došao u 16.10 pišem ovo u 1.33 ujutro i dalje sam tu. HDZ 🤣”, pisali su mu dalje korisnici.

Source link: www.telegram.hr