Svijeću su jedva odvalili od vijenca, a onda je uslijedilo mučenje s ukrcajem

Video. U Hrvatskoj se kradu i adventske svijeće s trgova. Ova ekipa je to izvela kao u epizodi 'A je to'

FOTO: Općina Sračinec

Proteklog vikenda u Sračincu u okolici Varaždina, usred noći na subotu oko 3:30 sati, sa središnjeg su trga lopovi ukrali jednu ogromnu svijeću s postavljenog adventskog vijenca. O tome je prije nekoliko dana, uz napomenu da traže počinitelje, izvijestila varaždinska Policijska uprava, a u srijedu je na svojoj služenoj stranici na Facebooku Općina Sračinec objavila snimku nadzorne kamere na kojoj se vidi krađa.

“Ovo je ekipa koja je u noći 3. 12. ukrala adventsku svijeću u Sračincu”, napisali su iz Općine uz video koji prikazuje dolazak automobila koji se zaustavlja uz adventski vijenac. Iz vozila izlaze dvojica koji uzimaju svijeću i smjesta otvaraju prtljažnik auta kako bi je pokušali ugurati u njega. Čini se da je s ukrcajem bilo problema, a i vozač, koji je čitavo vrijeme bio u autu, je u jednom trenutku odjurio i divljom vožnjom napravio krug da bi naglim kočenjem opet stao u blizini vijenca, a dvojac je nastavio s pokušajima ukrcaja svijeće.

Mahnito udarali vratima prtljažnika

U nekoliko su navrata mahnito udarali vratima prtljažnika koja se nikako nisu dala zatvoriti, a nakon svega su pobjegli s mjesta krađe.

Općina je uz video objavila da nudi nagradu za informaciju o kradljivcima koja će dovesti do njihova uhićenja, a to mogu, kažu, javiti u na telefon 042712110 ili na email pisarnica@sracinec.hr.

Ovo je ekipa koja je u noći 3. 12. ukrala adventsku svijeću u Sračincu. Molimo sve koji imaju saznanja o kome se radi da to jave u Općinu Sračinec na telefon 042712110 ili na mail pisarnica@sracinec.hr U slučaju da informacija rezultira pronalaskom počinitelja, Općina Sračinec će za informaciju isplatiti primjerenu nagradu.

Posted by Općina Sračinec on Wednesday, December 7, 2022

 

Članak se nastavlja ispod oglasa

Source link: www.telegram.hr