OGLAS

Stanivuković: Imam ambiciju, ali ne moram, biti predsjednik PDP-a Vijesti Autor:SRNA23. nov 202222:47

Stanivuković: Imam ambiciju, ali ne moram, biti predsjednik PDP-a

Izvor: N1

Predsjednik Gradskog odbora PDP-a Banjaluka Draško Stanivuković izjavio je večeras da ima ambiciju da bude izabran za predsjednika PDP-a i da ne postoji sukob između njega i potpredsjednice stranke Jelene Trivić već jednostrani napadi na koje nije odgovorio.

Stanivuković je rekao da za predsjednika PDP-a, osim ambicije, ima i kapacitet i potencijal, te da sve to potvrđuju izborni rezultati stranke u Banjaluci, koja pokazuje rast.

“To ne znači da ja to moram ili treba da budem (predsjednik). Politika je proces odlučivanja ko ima većinu i šta drugi ljudi u Predsjedništvu PDP-a misle o tome”, rekao je Stanivuković.

Na pitanje da li to znači da neće napuštati PDP, Stanivuković je rekao da želje drugih ili te priče traju godinama, a da je njegovo mišljenje da PDP treba iznutra da očvrsne i ojača.

Na konstataciju da je Jelena Trivić ranije poručila “ili ona ili Stanivuković u PDP-u“, Stanivuković kaže da je to rekla Trivić, ne on.

Stanivuković je rekao da ne postoji sukob između njega i Trivić, već jednostrani napadi i jednostrane kvalifikacije na koje on nije odgovorio.

“Želim sve najbolje i svu sreću Jeleni Trivić. Ona je odlučila sama da napravi takav korak”, istakao je Stanivuković, koji je i gradonačelnik Banjaluke.

Source link: ba.n1info.com