Ko je Ana Grozdanović koja bi zakonom da zaštiti Vučića: Influenserka koja samohranim majkama nalazi posao i poklanja 50.000 dinara

Ana Grozdanovic: Foto Yotube printscreen

Tačno godinu dana nakon što je pričala o tome kako su samo “hrišćani pravili katodne i radio cevi”, te da su ih poslednji pravili u Elektronskoj industriji Niš Ana Grozdanović, političarka iz redova Socijalističke partije Srbije pre nekoliko dana ponovo je iznenadila javnost svojom izjavom.

“Zamolila bih svoje političke kolege koji sede u poslaničkim klupama, da dignu glas i izbore se za zakon kojim bi se kaznio svako ko ostavi loš komentar prema predsednku države”, napisala je Ana Grozdanović na svom Instagram profilu.

U postu koji je dobio više od 1.800 lajkova i 25 komentara Grozdanović je rekla da bi “dokoni trebalo da se nauče pameti, da se predsednik na svaki mogući način zaštiti, jer je sve ovo planski da bi mu crpeli energiju u trenutku kada su velike odluke pred njim”.

SPS influenserka iz Niša predlaže zakon koji bi kažnjavao zatvorom svaki negativan komentar o Vučiću

Uz srca i aplauze u komentarima Ana Grozdanović je dobila i reči podrške, ali i to da je najlepša političarka na našoj sceni. Upravo je ovo poslednje prati kroz medije od kako se čuvenim govorom o katodnim cevima i predstavila javnosti u novembru prošle godine.

Ona je, međutim i pre toga bila članica SPS-a jer je članstvo u ovoj partiji, kako je rekla u jednom intervju, porodična stvar, te da je i njen deda bio socijalista.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Grozdanovic SPS (@anagrozdanovicc)

Grozdanović samo na Instagramu prati više od 111.000 ljudi, čime je mediji nazivaju s pravom i influenserkom, a njene fotografije i svakodnevne objave samo su dodatna potvrda tome.

U jednoj od poslednjih objava na ovoj društvenoj mreži Ana Grozdanović ponovo je “uzburkala” javnost i svoje pratioce jer je saopštila kako će sve samohrane majke sa kojima se pre nekoliko dana sastala u Nišu, a koje su joj pomogle u kampanji nagraditi sa 50.000 dinara mesečno.

“Tako da sve samohrane majke kraljice koje su pomogale i bile 24/7 dostupne meni tokom kampanje biće nagrađene svakog 15og u mesecu sa 50.000 dinara narednih godinu dana, pored posla kojoj sam svakoj od njih obezbedila”, napisala je ona na Instagramu.

https://www.instagram.com/p/ClDriKhIKmF/?igshid=MDJmNzVkMjY%3D

Ana Grozdanović je članica Socijalističke partije Srbije u Nišu od svoje 18. godine.

Kao političke uzore navodi svoje partijske kolege Suzanu Paunović i Ivicu Dačića, čija je fotografija i na njenom Instagram profilu. Ne propušta priliku da mu se zahvali i pohvali ga, iako je Dačić prošle godine nakon njenog prvog javnog političkog nastupa rekao kako ona “nije član nijednog organa stranke”, te negirao da je ona “njegov izbor”.

“Samo Socijalistička partija Srbije kada bi bila na čelu države svi bi živeli bolje, slobodnije prosto živeli bi kako i treba da živi svaki čovek na svetu jer je samo socijalizam najbolji program za čovekov život, verujte mi jer ja nisam poslušnik, samo želim da otvorim oči narodu”, napisala je Grozdanović, uz fotografiju na kojoj je sa liderom stranke Ivicom Dačićem.

Rođena je u Nišu, aprila 1995, a u istom gradu je završila i Pravni fakultet. Često ostavlja poruke ženama da budu jake i samostalne, naglašavajući kako je i sama sa 20 godina rodila dete dok je istovremeno studirala.

U jednom razgovoru za portal Telegraf, Ana Grozdanović je pričala o svojim počecima u politici kao i da se pre toga, dok je još bila u srednjoj školi bavila šminkanjem, da bi potom otvorila tri frizerska salona, kojima se više ne bavi već je to prepustila drugima.

Dokle sve mogu da idu Vučićeve pristalice u poltronisanju?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Source link: www.danas.rs