Muškarca koji je stajao sa strane tereti se za kazneno djelo nepružanja pomoći

Dvojica brutalno pretukla čovjeka ispred trgovine u Istri, treći je samo gledao

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL/Ilustrativna fotografija

Brutalan napad dogodio se krajem tjedna u Istri, a tamošnja policija upravo je završila kriminalističko istraživanje. Dvojica muškaraca pretukla su čovjeka ispred trgovine u Peroju i teško ga ozlijedili, a ondje se nalazio i treći muškarac koji nije učinio ništa da spriječi napad, niti da pomogne ozlijeđenom čovjeku.

Napadači su državljani Srbije te Bosne i Hercegovine, dok je treći muškarac državljanin Sjeverne Makedonije, a nasrnuli su na 51-godišnjeg čovjeka u srijedu poslijepodne. Prvu dvojicu tereti se za kazneno djelo osobito teške ozlijede, a Makedonca za kazneno djelo nepružanja pomoći.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Pozvao hitnu, ali mu nije pružio pomoć

“Nakon što su ga ozlijedili i vidjeli da je u lošem zdravstvenom stanju nisu mu pružili pomoć čime su doveli u opasnost njegov život. Također je utvrđeno da bosanskohercegovački državljanin, nakon što je pozvao hitnu medicinsku pomoć, nije postupao po uputama koje su mu djelatnici davali putem telefona. A državljanin Sjeverne Makedonije nije učinio ništa da spriječi napad za ozlijeđenog muškarca”, kažu u PU istarskoj te dodaju da su sva trojica privedena u pritvor.

Source link: www.telegram.hr