"Naravno da je poništavanje svih prevarnih odluka koje su predstavljale izdaju 30. avgusta nužna pretpostavka za reset i uvažavanje velike narodne pobjede", saopštio je Šaranović

Šaranović: URA nas ubjeđivala da treba srušiti Bečića, a Abazović se sad iščuđava

Šaranović, Foto: Boris Pejović

Poslanik Demokrata Danilo Šaranović reagovao je na današnje izjave predsjednika Vlade u tehničkom mandatu Dritana Abazovića.

«Kolega Abazović kaže da ne može da prihvati da neće da prave Vladu oni koji su srušili prethodnu, odnosno (u prevodu) da ima onih koji neće da prekrajaju 30. avgust i prave koaliciju sa DPS-om.

«Naravno da je njemu to strano, jer on polazi od sebe i misli da su svi kao on. Čovjek čija nas je partija u februaru ubjeđivala da treba srušiti Bečića da bi mogli da resetujemo odnose na nulu (jer kako su nam objašnjavali to znači reset, a nakon toga otišli sa DPS), sada se iščuđava kako se mogu resetovati odnosi ako se sruši predsjednica Skupštine, a koja je proizvod DPS-SNP-URA nelegitimne i prevarantske većine.

«Naravno da je poništavanje svih prevarnih odluka koje su predstavljale izdaju 30. avgusta nužna pretpostavka za reset i uvažavanje velike narodne pobjede», saopštio je Šaranović.

Source link: www.vijesti.me