Unatoč svim naporima, 27-godišnjak je na žalost preminuo

Kako je na Pelješcu poginuo mladić: nije podigao ručnu, policajac zaronio šest metara pokušavajući ga spasiti

FOTO: Igor Soban/PIXSELL/Ilustrativna fotografija

Policija je završila očevid prometne nesreće u kojoj je jučer na Pelješcu poginuo 27-godišnji državljanin Indije, nakon što je automobilom sletio u more. Ispostavilo se da mladić nije podigao ručnu dok je stajao u trajektnoj luci Prapratno.

“Utvrđeno je da je do prometne nesreće došlo kada 27-godišnji državljanin Indije, prilikom parkiranja osobnog vozila zagrebačkih registarskih oznaka, nije aktivirao ručnu kočnicu”, priopćila je PU dubrovačko-neretvanska.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga se vozilo naglo pokrenulo prema naprijed te upalo u more s visine od četiri metra i odmah se okrenulo na krov. Automobil je potonuo na dubinu od šest metara, navodi policija.

Policajac skočio u more

“Policijski službenici Policijske postaje Ston su odmah nakon dolaska na mjesto događaja pokušali pomoći unesrećenom na način da je jedan policijski službenik uskočio u more, zaronio do vozila i izvukao vozača na obalu, dok je drugi odmah započeo postupak reanimacije, ali unatoč svim naporima, vozač je, na žalost, preminuo”, priopćili su iz PU dubrovačko-neretvanske.

Tijelo stradalog državljanina Indije je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se provesti postupak obdukcije kojom će se utvrditi točan uzrok smrti.

Source link: www.telegram.hr