Policija je potvrdila provalu, ali nije iznosila detalje o identitetu žrtve

Opljačkana kuća Domagoja Vide, lopovi odnijeli nakit vrijedan 4,5 milijuna kuna

FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL

Nepoznati pljačkaši provalili su u kuću hrvatskog nogometnog reprezentativca Domagoja Vide i njegove supruge Ivane u zagrebačkim Šestinama, javlja Jutarnji list.

Kako neslužbeno doznaju novinari zagrebačkog dnevnika, počinitelji su iz kuće ukrali nakit i druge dragocjenosti navodno vrijedne više od 4,5 milijuna kuna.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Provala je otkrivena jutros, a do nje je navodno došlo u posljednjih nekoliko dana, dok obitelj Vida nije bila u kući. Policija je listu potvrdila da je zaprimljena dojava o provali, ali nisu iznosili detalje o identitetu žrtve.

Istraživanje u tijeku

“PU zagrebačka zaprimila je prijavu provale na području Centra. Prema do sada prikupljenim saznanjima nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 28-godišnjakinje te otuđio nakit, a provala je izvršena u razdoblju od 24. do 27. srpnja”, rekli su iz policije Jutarnjem te dodali:

“Materijalna šteta je neutvrđena, a cijeni se većom. Na mjestu događaja proveden je očevid, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.” Susjedi su potvrdili provalu i dolazak policije, ali nisu iznosili detalje, dok Vida i njegova supruga nisu odgovarali na upite.

Source link: www.telegram.hr