Svake godine održavaju prosvjedno okupljanje protiv proslave Dana ustanka naroda Like i Korduna

Priveden opskurni Dražen Keleminec. On i njegovi ljudi opet mahnitali u Srbu

FOTO: PIXSELL

Na saslušanju u Gračac je oko 19 sati dovedeno devet osoba, među kojima je i predsjednik Autohtone hrvatske stranke prava (A HSP) Dražen Keleminec, a zadarska Policijska uprava (PU) potvrdila je “privođenje više osoba zbog remećenja javnog reda i mira u subotu u Srbu”.

U postaju Granične policije Gračac privedeno je večeras više osoba nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje iz domene remećenja javnog reda i mira, danas u Srbu, a policija će detaljnije o događaju izvijestiti javnost sutra, rekla je na upit Hine glasnogovornica PU zadarske Sonja Šimurina.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Zasad su samo privedeni

Napomenula je da “nitko od njih za sada nije uhićen, nego su privedeni u službene prostorije Postaje u Gračacu radi kriminalističkog istraživanja”.

Hina neslužbeno doznaje da je privedeno devet osoba, a da je jedna od njih Dražen Keleminec. AHSP je na svojoj stranici objavila da su se uputili u Srb iako im je Policijska uprava zabranila javno okupljanje u Srbu, gdje svake godine održavaju prosvjedno okupljanje protiv proslave Dana ustanka naroda Like i Korduna (27. srpnja1941.) u organizaciji Srpskog narodnog vijeća i Saveza antifašističkih boraca.

Source link: www.telegram.hr