Vučić: Verovali ili ne, prvi put mi ne radi telefon, pa ću sutra govoriti o gorućim temama

Foto: Printscreen/Instagram @buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se iz Brisela se na svom Instagram nalogu i poručio da zbog tehničkih razloga nije u mogućnosti da se večeras obrati uživo, kako je ranije najavio na profilu @buducnostsrbijeav.

Izvinjavam se svima, verovali ili ne, prvi put mi ne radi ni telefon, ne funkcioniše ni mikrofon, tako da ću o gorućim temama za građane Srbije, govoriti sutra. Čeka nas naporan dan, a jedino što obećavam ljudima u Srbiji je da ćemo se boriti za našu zemlju. Predaja nije opcija!, poručio je Vučić.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Ranije danas Vučić je poručio građanima Srbije da je na putu i da će se večeras javiti uživo ako bude bilo tehničkih uslova.

– Javljam vam se večeras uživo iz Brisela na instagram profilu. Naravno, ako to bude moguće, pošto o tehničkim mogućnostima nemam pojma, napisao je predsednik Srbije na svom nalogu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Predsednik Srbije otputovao je u Brisel kako bi prisustvovao samitu EU-Zapadni Balkan zajedno sa liderima Albanije i Severne Makedonije, Edi Ramom i Dimitrom Kovačevskim.

Vučić, Rama i Kovačevski potvrdili zajedničko učešće na samitu EU-Zapadni Balkan u Briselu

Iz kabineta Aleksandra Vučića poručeno je danas radnicima Fijata koji su protestovali na autoputu kod Sava Centra da će sa predsednikom Srbije sastati u subotu u 9 časova.

Završen protest radnika Fijata kod Sava Centra, sastanak sa Vučićem u subotu u 9 (FOTO, VIDEO)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Source link: www.danas.rs