OGLAS

Pokolj u osnovnoj školi u Teksasu, ubijeno 14 djece, poznato ko je napadač Vijesti Autor:Alen Altoka25. maj. 202200:02

Pokolj u osnovnoj školi u Teksasu, ubijeno 14 djece, poznato ko je napadač

Izvor: Twitter

U osnovnoj školi u Teksasu došlo je do pucnjave u kojoj je ubijeno 14 djece. Do pucnjave je došlo 11:17 po teksaškom vremenu (19:18 po našem vremenu) u osnovnoj školi Robb u Uvaldeu, gradiću na jugozapadu Teksasa. U napadu je ubijen i jedan učitelj, a policija je objavila da je i 18-godišnji napadač Salvador Ramos mrtav.

Šire se fotografije napadača i oružja. Društvenim mrežama šire se fotografije napadača i oružja kojim je navodno počinio pokolj.

Glasnogovornik američkog Ministarstva domovinske sigurnosti izjavio je da je ministar Alejandro Mayorkas obaviješten o situaciji u Teksasu. Dodao je da su podršku policiji na mjestu događaja odmah dali pripadnici savezne uprave za carinu i graničnu kontrolu koji su pristigli i s prvom medicinskom pomoći.

“U 11.30 sati dogodio se incident. Imamo više ozlijeđenih i mrtvih. Ubica je mrtav. U toku je istraga i trenutno sve ukazuje na to da je napadač djelovao sam u ovom groznom zločinu.

Poduzete su sve sigurnosne mjere. U molitvama smo s obiteljima žrtava. Čim ćemo imati nove informacije javit ćemo roditeljima i javnosti”, objavila je policija.

Guverner je objavio da je počinitelj 18-godišnji Salvador Ramos, koji je i sam pohađao školu u kojoj se dogodila pucnjava.

Source link: ba.n1info.com