"Očekujemo od Zdravka Krivokapića i Alekse Bečića da umjesto ćutanja, koje bi moglo da znači i odobravanje što bi bilo zapanjujuće, iskoriste sve zakonske mogućnosti i zabrane da ovo smeće od tv stanice koja širi mržnju prema Crnoj Gori"

Đurašković: Krivokapić i Bečić hitno da reaguju i zaštite dignitet Vuksanović Stanković, Srzentić da zabrani TV Happy

Foto: SDP

Pozivamo predsjednika Skupštine Crne Gore Aleksu Bečića i premijera Zdravka Krivokapića da hitno reaguju i zaštite dignitet žene, majke i poslanice Draginje Vuksanović Stanković nakon današnjih brutalnih uvreda Vojislava Šešelja na Happy televizijskom smetlištu, kazao je potpredsjednik SDP-a Nikola Đurašković.

On je uputio poziv i ministarki javne uprave Tamari Srzentić da bez odlaganja preduzme radnje i zabrani emitovanje TV Happy u Crnoj Gori.

«Očekujemo od Zdravka Krivokapića i Alekse Bečića da umjesto ćutanja, koje bi moglo da znači i odobravanje što bi bilo zapanjujuće, iskoriste sve zakonske mogućnosti i zabrane da ovo smeće od tv stanice koja širi mržnju prema Crnoj Gori, njenom multietničkom skladu i građanskoj orjentaciji», kazao je Đurašković.

On je napomenuo da ukoliko ne djeluju da će u SDP-u da samtraju da su im Šešeljevi stavovi bliži od građanske i evropske Crne Gore.

Source link: www.vijesti.me