Nosilac liste SDP-a kazao da su građani jedina koalicija te stranke u očuvanju i izgradnji Crne Gore. «Temelje naše kuće potkopala je DPS-ova politika korupcije, nepotizma i bogaćenja pojedinaca. Sad su navukli nove kapute, ali i dalje ni milimetra ne odstupaju od starih politika i ljudi», kazao je on

Đurašković: DPS brod koji tone, nećemo im dopustiti da sa sobom povuku i Crnu Goru

Foto: SDP

Nosilac izborne liste Socijaldemokratske partije (SDP), potpredsjednik te stranke i gradonačelnik Cetinja Nikola Đurašković, kazao je da su građani jedina koalicija SDP-a u očuvanju i izgradnji Crne Gore.

Đurašković je ocijenio da je Demokratska partija socijalista (DPS) «brod koji tone», kojem, prema njegovim riječima, neće dopustiti da zajedno sa sobom povuče i Crnu Goru.

Iz SDP-a su saopštili da su počeli kampanju za parlamentarne izbore, kako su kazali, tradicionalnim okupljanjem na Lovćenu povodom Dana nezavisnosti. Saopštili su da su tim povodom organizovali druženje sa članovima i simpatizerima te stranke, kao i građanima.

SDP na parlamentarnim izborim nastupa samostalno, sa sloganom „Za našu kuću“, a kampanja za izbore kreće sa Lovćena jer je on, kako navode, «iako jedan od najviših vrhova Crne Gore, zapravo temelj crnogorske kuće».

Source link: www.vijesti.me