U delegaciji i ministar pravde Marko Kovač, potpredsjednica Vlade za spoljnu politiku, evropske integracije i regionalnu saradnju i ministarka evropskih poslova Jovana Marović, ministar javne uprave Maraš Dukaj

Abazović predvodi delegaciju Crne Gore na obilježavanju godišnjice genocida u Srebrenici

Foto: Gov.me

Premijer Dritan Abazović prisustvovaće komemoraciji 27. godišnjice genocida u Srebrenici i sahrane 48 identifikovanih žrtava iz jula 1995. godine, koje će biti održano 11. jula u Potočarima.

U delegaciji će biti i ministar pravde Marko Kovač, potpredsjednica Vlade za spoljnu politiku, evropske integracije i regionalnu saradnju i ministarka evropskih poslova Jovana Marović, ministar javne uprave Maraš Dukaj.

U delegaciji su i zamjenik generalnog sekretara Vlade, lir Harasani, šefica Kabineta predsjednika Vlade Ana Rašović, savjetnik predsjednika Vlade za digitalne medije Radivoje Koprivica i savjetnik predsjednika Vlade za medije Miloš Perišić.

U platformi se navodi da je Abazović 13. juna primio ambasadora Bosne i Hercegovine u Crnoj Gori Branimira Jukića i delegaciju Organizacionog odbora, na čelu sa zamjenikom načelnika opštine Srebrenica i predsjednikom Organizacionog odbora Hamdijom Fejzićem.

Source link: www.vijesti.me