Podijeli :

OGLAS

Narodni poslanik iz RS-a zbog poteza Zorana Milanovića boravit će u šatoru Vijesti Autor: Žana Kezunović 29. sep 202311:48 0 komentara Podijeli :

Narodni poslanik iz RS-a zbog poteza Zorana Milanovića boravit će u šatoru

N1

Radislav Dončić, narodni poslanik, najavio je odlazak na Kostreš, gdje će, kako je rekao, boraviti u šatoru, a sve zbog posjete i odlikovanja 103. HVO brigade u Derventi, od strane predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića.

Pozvao je i sve borce i boračke organizacije u RS da mu se pridruže.

“Vidjeli smo sada da su svi predstavnici boračkih organizacija reagovali, da svi brane Milorada Dodika, ja očekujem da će svi zajedno i sa nama da dođu na Kostreš i da se borimo za prava boraca”, istakao je Dončić

Narodni poslanik iz RS-a zbog poteza Zorana Milanovića boravit će u šatoru

N1

Predsjednica stranke Narodni front Jelena Trivić, kaže da Dončić neće biti sam. Očekuje podršku svih boraca i boračkih organizacija u RS.

“Radislav Dončić je pokrenuo ovu inicijativu, ima podršku mnogih boraca, naravno neće biti sam, otići će gore, biće sa ljudima , sa svojim saoborcima, pozivamo i sve druge da nam se pridruže, kada se Dončić spusti sa Kostreša sa zahtjevima u Banjaluku da se pridruže javnom protestu”, kaže Trivić.

Source link: ba.n1info.com