Stradaju samo nevini, dok se kriminalci liječe u Kliničkom centru, kaže Boris Bogdanović. Hapšenje posljedice obračuna između političko-kriminalnih klanova unutar DPS-a, smatra Nebojša Medojević

Mafija od pravosuđa stvorila Divlji zapad

Ilustracija, Foto: Shutterstock

Hapšenje bivše predsjednice Vrhovnog suda Vesne Medenice pokazuje spregu vrha pravosuđa i mafije, ali i uliva nadu da u Crnoj Gori više nema nedodirljivih, kazali su predstavnici političkih partija koji su pozdravili akciju Specijalnog državnog tužilaštva (SDT).

Predsjednik Kluba poslanika “Mir je naša nacija” Boris Bogdanović rekao je za “Vijesti” da je pravosuđe, “kako se ovih dana i potvrđuje”, u prethodnih nekoliko decenija bilo u značajnom dijelu spregnuto sa mafijom, ali ne samo nosioci pravosudnih funkcija, već i nosioci političkih funkcija.

”Mafija je od pravosuđa stvorila Divlji zapad u kom su jedino mjerilo pravde lični odnosi i lični obračuni. Ali za razliku od obračuna kod OK korala, u našoj Crnoj Gori stradaju samo nevini ljudi, dok se kriminalci sa izmišljenim i identičnim dijagnozama (depresija svijesti) liječe u Kliničkom centru Crne Gore i u zdravstvenim institucijama van zemlje, po dogovoru sa pojedincima iz nadležnih organa matične države optuženog za najteža krivična djela”, kazao je Bogdanović.

Mafija od pravosuđa stvorila Divlji zapad

”Mafija od pravosuđa stvorila Divlji zapad”: Bogdanovićfoto: SAVO PRELEVIC

Source link: www.vijesti.me