Интервју со професор Тодоров, член на мешовитата комисија за историски прашања

Што договорија членовите на мешовитата македонско бугарска комисија за историски прашања. Нова преговарачка рунда во мај?   Интервју со професор Тодоров, член на мешовитата комисија за историски прашања.

Source link: www.24.mk