Пронајдена мртва жена во стан во Охрид

Попладнево е пронајдена мртва жена во стан во Охрид.Според информациите на полицијата станува збор за полицајка и бивша инспекторка вработена во Секторот за Внатрешни работи Охрид која пред четири години била суспендирана од работа. 

Од полицијата велат дека увидот е направен и се очекуваат резултатите од обдукцијата. Повеќе информации се најавуваат во текот на утрешниот ден.

Source link: www.24.mk