Podijeli : 0

OGLAS

Čović i Krišto u Orašju glasali na izborima za Europski parlament: “Posebna privilegija za nas u BiH” Vijesti Autor: FENA 09. jun 202413:09 0 komentara Podijeli :

Čović i Krišto u Orašju glasali na izborima za Europski parlament: “Posebna privilegija za nas u BiH”

HDZ BiH

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine (HDZ BiH) Dragan Čović glasao je u nedjelju ujutro na izborima za Europski parlament u Školskom centru fra Martina Nedića u Orašju, u nazočnosti zamjenice predsjednika i predsjedateljice Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Borjane Krišto te dopredsjednice i zastupnice u Zastupničkom domu PS BiH Darijane Filipović.

U izjavi za medije nakon glasanja, predsjednik HDZ-a BiH je izrazio očekivanja da će danas žitelji Bosne i Hercegovine prepoznati značaj glasanja za Europski parlament.

“Danas smo u prigodi dati svoj glas za Europski parlament, a to je posebna privilegija za nas u Bosni i Hercegovini i drago mi je da taj čin vežemo za Orašje. Ovih dana smo bili u prigodi biti ovdje u Orašju, i predsjedateljica Vijeća ministara Borjana Krišto i naša državna zastupnica Darijana Filipović, te zajedno s brojnim prijateljima smo se opredijelili i vrlo jasno definirali svoj put ka Europskoj uniji. Da nije bilo predsjedateljice Vijeća ministara i puno onih koji su pomagali gospodinu Plenkoviću teško da bi mi danas otvarali pregovaračke procese i pripremili se za njih u Bosni i Hercegovini i zbog toga mislim da je ovo značajno za nas i da imamo svoj glas u Europskom parlamentu. Vjerujem da će to prepoznati svi žitelji Bosne i Hercegovini”, kazao je Čović.

Source link: ba.n1info.com