Miloš Parandilović: Da je Vučić hteo, u skupštini je moglo da sedi i 110 kaktusa, umesto isto toliko  poslanika SNS

foto: Novo lice Srbije

„Od Srbije ste napravi jedan karakazan, ponizili ste ovaj narod , napravili ste takav sistem gde se deset porodica u Srbiji enormno bogati, a ministri i poslanici su samo sluge Aleksandra Vučića, bez ikakvih normi i časti. Da je Vučić hteo umesto sto deset poslanika, mogao je da ima i sto deset kaktusa u skupštini“,  rekao je tokom rasprave o REM-u samostalni poslanik Miloš Parandilović.

On je poručio kolegama poslanicima iz redova SNS da isprave kičmu, jer će ih se u protivnom stideti deca, a istorija će ih prezirati. A ovo što nam se desilo nedavno je epilog vlasti SNS.

Poslanici nastavili raspravu o REM-u

„Niko u vas, gospodo naprednajci nije lično uperio prstom i rekao da je neko od vas prouzrokovao neku od nesreća koje su nas zadesile, ali je činjenica da ste 11 godina svoje vladavine u Srbiji napravili nekoliko destina fabrika zla. Pokupovali ste sve medije, računajući i medije sa nacionalnom frekvencijom. RTS i lokalne medije ste stavili u potpunosti pod svoju kontrolu i to su mediji iz kojih se sipaju samo laži i mržnja. Ne samo prema predstavnicima opozicije, nego prema svima onima koji drugačije misle“,  rekao je Parandilović.

Dodao je da je REM imao malo časti i obraza, niko ne bi morao da zahteva ostavku od njih, sami bi je podneli, jer su oni, kolektivno sa Vladom Srbije napravili ovaja karakazan u kom danas živimo.

Zoran Lutovac: Zašto policija nije reagovala na pozive N1 i ko je odvrnuo šrafove na točku mog automobila?

„Mi smo danas u jednom karakazanu gde smo došli u situaciju da se lovimo po ulicama. Vi kao predstavnici vlasti nikakvu odgovornost ne osećate u svemu što nam se dešava. To je jedna velika sramota“ , poručo je Parandilović,a Vladimir Orlić je njegovo izlaganje prokomentarisao rečima : Ovo je bio još jedan tekst iz magazina Tabloid, Milovana Brkića.

Negodovao je i Veroljub Arsić koji je reakoa da ga za dve decenije poslaničkog staža nikada niko nije nazvao „kaktusom i slugom“.

„To može da uradi samo baraba i niko drugi. Čovek bez dostojanstva, koji ne poštuje druge i ne poštuje razlike koje imamo. Pogotovo da jednog Srbina naziva slugom. Treba da ga bude sramota za sve ovo što sam prošao u životu“, rekao je vidno iznervirani Arsić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Source link: www.danas.rs