Noć je proveo u istražnom zatvoru, jučer se branio šutnjom

Politika & Kriminal
              Zaštitar koji je upucao Sablju danas daje iskaz u DORH-u

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

U noći s petka na subotu je u zagrebačkom klubu Ritz na Trešnjevci ubijen Tomislav Sabljo, poznati pripadnik krim-miljea. S više hitaca u prsa upucao ga je zaštitar kluba K.K.

Kako su objavili mediji, svemu su prethodili tuča i naguravanje. Zaštitara je policija uhitila na mjestu događaja te je on jučer ispitan.

Branio se šutnjom. Njegov odvjetnik jučer je potvrdio da mu je klijent u šoku i da je dobio lijekove. HRT javlja kako je noć proveo u istražnom zatvoru, a danas bi, dodaju, trebao biti prepraćen na Županijsko državno odvjetništvo gdje bi trebao dati iskaz.

Motiv i okolnosti se utvrđuju

Voditelj odjela za krvave delikte zagrebačke policije Miroslav Topić sinoć je govorio o istrazi. “Za sada utvrđujemo sve okolnosti događaja, a o motivima još ne možemo razgovarati s obzirom na to da se još utvrđuju svi detalji događaja”, kazao je.

Govoreći o slučaju rekao je da su policiji neke osobe poznate iz ranijih postupanja. Međutim, dodao je, “sam motiv i okolnosti se još uvijek utvrđuju i s točnim stajalištem još ne možemo izaći”.

Potvrdio je da je osumnjičeni poznat policiji iz ranijih postupanja, no da o detaljima zasad ne može govoriti.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Source link: www.telegram.hr