"Od 2. aprila više ništa neće biti isto, a DPS će odgovarati za sve ono što je uradio građanima Crne Gore, nadam se i za ono prema bošnjačkom narodu", kazao je član Bošnjačkog nacionalnog vijeća

Muhović pozvao Bošnjake da glasaju za Milatovića

Muhović, Foto: Privatna arhiva

Član Bošnjačkog nacionalnog vijeća Adnan Muhović u izjavi dostavljenoj «Vijestima» pozvao je bošnjački narod i bošnjačku dijasporu da na predsjedničkim izborima 2. aprila glasaju za Jakova Milatovića.

U izjavi dostavljenoj «Vijestima» on je napisao i da ih poziva da «okrenu leđa Đukanoviću i propaloj Demokratskoj partiji socijalista».

«Retrogradna i prevaziđena politika DPS doživjeće fijasko na ovim izborima koji su sudbonosni za Crnu Goru i njene građane. Od 2. aprila više ništa neće biti isto, a DPS će odgovarati za sve ono što je uradio građanima Crne Gore, nadam se i za ono prema bošnjačkom narodu. Nevjerovato je njihovo pozivanje dijaspore, posebno bihorske, kada se zna da je Bihor iseljen upravo zbog politike DPS i Mila Đukanovića, pa je Petnjica jedina opština koja ima više svojih građana u dijaspori, nego u samoj Petnjici. Međutim, oni su preko nekih svojih udruženja, koja su dislocirani štabovi DPS u procesu animiranja više stotina ljudi koji će, samo iz Luksemburga, da dođu i glasaju za Mila Đukanovića», tvrdi Muhović.

Član Bošnjačkog nacionalnog vijeća imao je i poruku za dijasporu:

Source link: www.vijesti.me