Kaže da ovakvo ponašanje ‘nije zapamćeno od helenskih vremena’

Politika & Kriminal
              Grlić Radman je opet inspiriran: ‘Zoran Milanović bi uživao u ulozi upravitelja zatvora’

FOTO: Screenshot: N1

Ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman sudjelovao je na svečanoj sjednici Gradskog vijeća povodom obilježavanja dana Grada Požege, a medijima je dao izjavu u kojoj se osvrnuo na izjave predsjednika Zorana Milanovića, kao i na njegovo pismo koje uputio premijeru.

“Retorika koja potvrđuje da je iza njegovog pisma zapravo igrokaz za građane. Kako vi možete razgovarati s nekim tko je razrušio sve mostove suradnje”, kazao je Grlić Radman, piše N1.

Dodao je da bi predsjednik trebao pokušati vratiti povjerenje institucija, građana i svijeta “jer je toliko naštetio hrvatskoj državi i toliko je Hrvatsku oblatio u svijetu i to je teško sanirati”.

‘Kako se s margina vratio u politiku?’

“On se ponaša kao policajac, kao sudac, a vjerojatno bi uživao u činjenici kad bi bio upravitelj nekog zatvora. Moguće je da ima svoje agende kojih mi nismo svjesni, ali neće destabilizirati Vladu i sve ovo što je Vlada napravila unazad par godina on o tome nije mogao ni sanjati”, izjavio je ministar.

Komentirao je i izjave Milanovića oko predsjedničkih izbora, a koji je poručio da će osobno učiniti sve da više nikad nitko ne dođe iz garniture sa Zrinjevca. “Uvrijedio je sve hrvatske diplomate, uvrijedio je diplomaciju, on u Uredu ima također te ljude, građani ne zaslužuju takvu retoriku i ponašanje čovjeka koji bi trebao biti jedna moralna vertikala”, tvrdi Grlić Radman.

Grlić Radman se pita kako se Zoran Milanović s položaja na marginama uopće vratio u politiku te dodaje da ovakvo ponašanje “nije zapamćeno od helenskih vremena”.

Source link: www.telegram.hr