Upravo su objavljeni novi, uznemirujući detalji jučerašnjeg ubojstva u Dubravi

Politika & Kriminal
              Nakon što je nasmrt zatukla muža letvom, na njegovom je Facebooku objavljivala statuse pa ih sama lajkala

FOTO: Tomislav Miletic/Pixsell

Zagrebačka policija jučer je u kvartu Studentski grad u Dubravi pronašla tijelo 55-godišnjeg muškarca, a izvan stana i njegovu 59-godišnju suprugu. Ubrzo se pokazalo da je žena zatukla supruga, a potom se bacila kroz prozor s pet metara visine.

Trenutno se oporavlja na Jedinici intenzivnog liječenja u KB Dubrava, a predstojnik Klinike Toni Kolak je za Jutarnji kazao kako je njeno stanje stabilno. “Zadobila je frakturu lubanje, prijelom obje ruke i noge te kralješaka i zdjelice. Nadam se da će preživjeti”, rekao je.

Isti portal usto neslužbeno doznaje da su njene zdravstvene tegobe počele prije nekoliko godina. Tada joj je, pišu, u teškoj operaciji odstranjen dio hipokampusa, dijela mozga odgovornog za stvaranje memorije i kontrolu bijesa.

Objavljivala na njegovom Facebooku, lajkala sa svojeg?

Očevid je, pak, u stanu supružnika pokazao da je muškarac usmrćen udarcima drvenog predmeta po glavi. Jutarnji piše i da je supruga, u stanju psihičke rastrojenosti, nakon počinjenog zločina objavljivala statuse na Facebook profilu ubijenog supruga, a zatim sa svog Facebook profila lajkala te iste objave.

Navodno je cijelu noć s četvrtka na petak bila na Facebooku, sve do zore. Posljednje je promijenila svoju profilnu fotografiju u ružu.

Jutarnji piše kako je komunicirala u ime ubijenog muža, kako na Facebooku, tako i na njegovom mobitelu. Točno vrijeme smrti muškarca još nije poznato, ali će biti nakon obdukcije.

Source link: www.telegram.hr