Ometao je i promet u Ozaljskoj ulici, priopćeno je iz Policijske uprave zagrebačke

Politika & Kriminal
              Muškarac na zagrebačkoj Trešnjevci vikao, pokušao provaliti u zgradu, skakao po autima

FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL/Ilustrativna fotografija

Zagrebačka policija izvijestila je u subotu da je nepoznati muškarac koji je nasilno pokušavao uči u zgradu u Ozaljskoj ulici, vikao i ometao promet, doveden u rastrojenom stanju u službene prostorije policije, bit će medicinski zbrinut, a istraga je u tijeku.

Popodne oko 16,30 sati policijski službenici su zaprimili više dojava kako nepoznata muška osoba pokušava ući u stambene zgrade i da vičući ometa odvijanje prometa u Ozaljskoj ulici, priopćeno je iz Policijske uprave zagrebačke.

Snažno se opirao privođenju

“Dolaskom na navedenu adresu, muškarac je uočen te je zbog očitog rastrojenog stanja u kojem se nalazio, uz uporabu sredstva prisile doveden u službene prostorije, gdje će primarno biti medicinski zbrinut, a potom će se utvrditi sve okolnosti navedenog događaja”, dodaje se u priopćenju.

Medijski portali su naveli da je policijska intervencija uslijedila nakon više dojava građana o muškarcu koji je rastrojen vikao u Ozaljskoj ulici, na Trešnjevci, pokušao provaliti u zgradu te je skakao po autima. Prilikom privođenja muškarca koji se u rastrojenom stanju vičući snažno opirao, sudjelovalo je nekoliko policajaca.

Source link: www.telegram.hr